WERKDYNAMIEK

Optimaliseer jouw team voor betere resultaten en meer werkvreugde

INVESTEER IN DE TOEKOMST

Ben je op zoek naar manieren om de harmonie in jouw team te vergroten? Wil je begrijpen hoe jullie elkaar non−verbaal beïnvloeden?

Werkdynamiek is gebaseerd op een uniek concept, wetenschappelijk onderbouwd en klaar om jouw organisatie te versterken.

De vier MODULES VAN WERKDYNAMIEK

We beginnen met een warm welkom en een kennismaking met elkaar en de methode. Ik leg dit op een helder en bondige manier uit, ieder teamlid krijgt de informatie die hij of nodig heeft. Hier trekken we ongeveer 90 minuten voor uit.

Dit is de individuele sessie, waarbij ik ieder teamlid afzonderlijk vijf tot tien minuten spreek. Dit gaat over hobbies en leuke dingen en soms ook over moeilijkere ervaringen. Deze gesprekken worden op video opgenomen voor latere analyse.

In het middagdeel van deze training, gaan we zelf aan de slag met observeren op basis van de eerdere uitleg. Het zal een hoop nieuwe inzichten en ontdekkingen opleveren over elkaar en onszelf. Hierin is er ook een mogelijkheid tot een rollenspel.

4

Uiterlijk twee weken na onze eerste sessie, plannen we een dagdeel in, waarin ik de resultaten van de analyse per persoon in relatie tot het team kom presenteren. Ook ontvangt iedereen een digitale versie van zijn of haar persoonlijke profiel.

WERKDYNAMIEK IN DE KLAS

Werkdynamiek kent ook een aangepaste variant voor teams in het onderwijs. Deze heeft een gereduceerd tarief, kortere duur en legt de focus op de groepsdynamiek in de klas, met actuele cases.

Wat is werkdynamiek?

Werkdynamiek is een uniek programma dat is gebaseerd op INSA, een wetenschappelijk onderbouwde methode voor non−verbale analyse. Het is de sleutel tot het transformeren van uw teams in dynamische, samenwerkende eenheden die uw bedrijfsdoelen bereiken. Het is tijd om te investeren in de toekomst van uw organisatie, om kosten te verlagen en prestaties te optimaliseren.

Diepgaande Teamanalyse: We beginnen met een grondige analyse van de huidige teamdynamiek, waarbij we de non−verbale interacties en patronen blootleggen.

Aanpassing aan Uw Doelen: Werkdynamiek kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsdoelen, of dat nu is om projectteams te versterken, managementteams te ontwikkelen of de algehele samenwerking te verbeteren.

Concrete Resultaten: Wij leveren meetbare resultaten, inclusief aanbevelingen voor verbetering en een teamontwikkelingsplan.

Op Maat Gemaakt: Ons programma past zich aan uw organisatie aan, of u nu in de profit− of non−profitsector actief bent.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.