RE-ACTEERWERK

SPEEL JIJ ECHT VANUIT JEZELF?

HET SPEL VAN HET SPELEN

Ben je beginnend of gelauwerd acteur of regisseur, zit je nog op de academie of toneelschool of ben je je aan het verdiepen in het werk van Lee Strasberg? Dit is echt een mooie aanvulling op jouw instrumentarium.

Re−acteerwerk is speciaal geschreven voor acteurs en regisseurs die inzicht in zichzelf en hun medespelers willen verdiepen.

WEET JIJ WAT JE ZIET?

Voor een regisseur zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Script, camera, licht, geluid, spel en eigen inzicht.

Kun jij de acteurs zien voor wie ze werkelijk zijn? Verdiep je via dit programma in de INSA-methode en leer de verschillende aspecten kennen die schuilgaan achter de nonverbale kenmerken van jouw acteurs. Gun jezelf deze inzichten en verbeter jouw werkwijze en vergroot jouw resultaten.

In vier stappen klaar

High Speed Kennismaking 
We beginnen voortvarend, jouw aandacht is cruciaal, want Nils trekt de groep in een sneltreinvaart door de methode heen. Opletten en focus dus.

Individuele Non−Verbale Analyse
Dit is gesneden koek voor jullie, we gaan namelijk een analyse doen op basis van een auditievideo. Jullie mogen deze zelf bedenken en opnemen. Nils geeft hierna zijn eerste analyse.

Samenspel en Re−acteerwerk
Wat betekenen de nieuwe inzichten? Merk je al verschil in hoe jij naar jezelf en jouw medespelers kijkt? Wat ziet de regisseur en hoe kun je de nieuwe kennis praktisch toepassen in het werk.

4

Afronding en profilering
We besluiten met een afrondende oefening, waarbij we alle aspecten van de methode nog eens langs lopen. Na twee weken ontvangen jullie je eigen persoonlijke profiel op papier. Een mooie afsluiting.

Wat is RE-ACTEERWERK?

RE− ACTEERWERK is een intensief en uniek programma dat is speciaal geschreven is voor mensen die werken in de film− , theater− , en televisieindustrie. Het programma is gebasseerd op INSA, een wetenschappelijk onderbouwde methode voor non−verbale analyse. Het is een veelzijdig programma dat kan dienen als verdieping voor acteurs als aanvulling op hun spelmethodes. Maar ook regisseurs kunnen het gebruiken om kennis te maken met de onderliggende behoeften, zodat het gemakkelijker is om duidelije spelaanwijzingen uit te spreken.

Herkenbaar: Dit programma maakt gebruik van herkenbare aspecten, waardoor het voor alle deelnemers eenvoudig te volgen is.

Toepasbaar: Leer hoe jouw non−verbale kenmerken, direct invloed hebben op hoe jij overkomt op het publiek en de regisseur.

Expert Begeleiding: Nils is zelf gecertificeerd acteur en biedt als INSA master diepgaande inzichten in de methode en de toepassing in het vak.

Unieke Ervaring: De INSA methode is uniek en wetenschappelijk. Een workshop in deze methode staat garant voor een ongeëvenaarde ervaring.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale comunicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.