SAMENSPEL OUDER/KIND

VERSTERK DE BAND TUSSEN JOU EN JE KIND

HERSTEL EN VERSTERK

Ben je op zoek naar manieren om de band tussen jou en je kind te herstellen of versterken? Wil je begrijpen hoe jullie elkaar non−verbaal beïnvloeden?

Samenspel Ouder en Kind is speciaal ontworpen om de relatie tussen ouder en kind te verdiepen en te versterken.

De vier Stappen in Samenspel

Verdiep  en versterk de verbinding tussen jou en je kind met ons unieke programma Samenspel

We beginnen met een warm welkom en een kennismaking met elkaar en de methode. Ik leg dit op een kindvriendelijk manier duidelijk uit, maar de ouder krijgt ook alle informatie die hij of zij nodig heeft. Dit duurt ca. 30 minuten.

Dit is de individuele sessie, waarbij ik een gesprek voer van ca. 30 minuten met jullie allebei apart. Dit gaat over hobbies en leuke dingen en soms ook over moeilijkere ervaringen. Hier kunnen we ook kiezen om met filmopnamen te werken.

In dit deel van onze sessie vertel ik wat ik heb geobserveerd bij ieder afzonderlijk en hoe zich dat verhoudt tot de ander. We kijken eventueel de filmpjes samen terug en jullie kunnen er mee oefenen, terwijl ik begeleid en vragen beantwoord.

4

Uiterlijk een week na onze afspraak ontvangen jullie van mij allebei een persoonlijk profiel. Hiermee verankeren we de kennis en krijgen jullie een blijvend diepgaand inzicht in de unieke band die jullie samen hebben.

Wat is SAMENSPEL?

Samenspel Ouder en Kind is een intensief en uniek programma d at is gebaseerd op INSA, een wetenschappelijk onderbouwde methode voor non−verbale analyse. Het is gericht op de band tussen een ouder of verzorger en één kind. Het programma neemt de tijd om overeenkomsten en verschillen in kaart te brengen en biedt beide deelnemers een individueel profiel.

Unieke Methode: Samenspel is het eerste programma in de wereld dat INSA combineert met de band tussen ouder en kind. Het biedt diepgaand inzicht in de interactie tussen gezinsleden.

Wetenschappelijk Onderbouwd: Ons programma is gebaseerd op bewezen wetenschappelijke principes. Het biedt geen quick−fixes maar duurzame verandering.

Sterkere Banden: Ontdek hoe je jouw band met je kind kunt versterken door te begrijpen hoe ieder jullie beiden bijdragen aan de dynamiek.

Verbeterde Communicatie: Leer effectiever communiceren met elkaar en creëer een open en ondersteunende omgeving.

Individuele Groei: Samenspel stimuleert niet alleen de band tussen jullie, maar ook persoonlijke groei. Het biedt inzicht in jezelf en de ander.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale comunicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.