INSA TRAINING

Krijg diepere inzichten in onderliggende behoeften

LEER JOUW OMGEVING TE LEZEN

Neem jouw organisatie mee op een opwindende reis door de stroomversnellingen van groei en ontwikkeling. Of je nu streeft naar verbeterde teamdynamiek, het ontwikkelen van leiderschapscapaciteiten, of het versterken van de samenwerking binnen je organisatie, TAG YORIT heeft de expertise en ervaring om je te ondersteunen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en boek een training op maat.

Effectief, praktisch toepasbaar en resultaatgerichte training

NON-VERBALE STRATEGIE

Leer de subtiele kunst van non−verbale communicatie en ontdek hoe je dit kunt inzetten voor krachtig leiderschap en sterke teaminteracties. Deze module biedt diepgaande kennis over het gezicht en de betekenis van microbewegingen voor de relatie en de interactie in het team.

BOUW AAN VERTROUWEN

Vertrouwen is de kern van sterke teams en effectief leiderschap. Onze vertrouwensmodule richt zich op het begrijpen, opbouwen en behouden van vertrouwen binnen teams en organisaties. Durf jij met jouw team de speelse confrontatie aan die TAG YORIT biedt?

REAL LIFE ROLLENSPEL

Stap uit je comfortzone en ontwikkel belangrijke leiderschaps− en communicatievaardigheden door middel van realistische rollenspellen. Dit is leren door te doen, waarbij uitdagingen en groeimogelijkheden centraal staan.

Nils is authentiek en heeft een groot inlevingsvermogen. Ik vind hem een inspirerende spreker die in staat is een heel divers publiek aan te spreken. Hij is een scherpe observator, is open minded en durft het ongemakkelijke te benoemen, om zo mensen tot mooie inzichten te brengen. Hij benadert zaken even authentiek en brengt inzichten die anders onzichtbaar zouden blijven. Zijn ervaring als vader zet hij in om te levelen met de verschillende generaties en “practice what you preach” is precies wat hij hierin doet.

Wendy Verweij

Trainer en coach, PuurWen

Nils is een enthousiasmerende spreker, die graag de interactie met zijn gehoor zoekt. Hij weet een heldere presentatie van theorie en inhoud te combineren met aansprekende praktijkvoorbeelden. Daarbij is hij vakmatig sterk zodat hij ook complexe inhoud voor iedereen begrijpelijk maakt.

Herman Ilgen

Bestuursvoorzitter, Stichting INSA

Als spreker heb ik Nils verscheidene keren meegemaakt. Nils heeft de gave om mensen moeiteloos te boeien. Met zijn prachtige stem raakt hij zijn publiek en met zijn ruime ervaring aan persoonlijke verhalen hangen mensen aan zijn lippen. Hij zet graag humor in, heeft veel vakkennis en kan scherp analyseren. Nils is enthousiast en inspireert. Als je een spreker zoekt, is Nils een uitstekende keus.

Hans van Woerkom

presentatiecoach en storyteller

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.