SAMENSPEL IN DE LIEFDE

ONTDEK EN BEGRIJP JULLIE VERSCHILLEN EN OVEREENKOMSTEN

GEHEELD OF GEBROKEN

Zit je in een relatiecrisis of ben je daar net uit? Wil je juist samen verder en ontdekken hoe jullie elkaar non−verbaal beïnvloeden?

Samenspel in de Liefde is speciaal ontworpen voor  stellen die hun relatie willen herstellen of versterken.

De vier Stappen in Samenspel IN DE LIEFDE

Voor Koppels met Relatie−Uitdagingen

Intake en Probleemanalyse
We beginnen met een diepgaand gesprek waarin we jullie relatieproblemen en behoeften bespreken. Ook leg ik kort en duidelijk uit hoe de methode werkt.

Individuele Non−Verbale Analyse
Beide partners ondergaan een individuele non−verbale analyse. Hieruit ontstaan persoonlijke profielen. We kunnen hierbij gebruik maken van filmopnamen.

Inzicht en Communicatie
We delen de individuele profielen en bespreken hoe non−verbale communicatie jullie relatie heeft beïnvloed. Jullie krijgen dieper inzicht in jezelf en begrip voor elkaar.

4

Relatieprofiel en Groeiplan
Jullie ontvangen ieder afzonderlijk een persoonlijk profiel met een korte schets van de relatie inclusief aandachtspunten en suggesties om jullie relatie te verbeteren.

KOM DICHTER BIJ ELKAAR

Je hoeft geen relationele crisis te hebben om samen de liefdesband die jullie hebben verder uit te diepen en te ervaren hoe Samenspel in de Liefde jullie dichter bij ekaar kan brengen. 

Jezelf zien en de ander zien voor wie ze werkelijk zijn, helpt om jullie relatie nog sterker en toekomstbestendiger te maken.

Voor Koppels die hun Liefde nog sterker willen maken

Kennismaking en Verbinding 
We beginnen met een hartelijke kennismaking en bespreken jullie verwachtingen en doelen als stel. Ik geef een duidelijke uitleg over de methode die we gaan volgen.

Individuele Non−Verbale Analyse
Beide partners ondergaan een individuele non−verbale analyse. Hieruit ontstaan persoonlijke profielen. We kunnen hierbij gebruik maken van filmopnamen.

Verdieping en Samenspel
We delen de individuele profielen en bespreken hoe non−verbale communicatie tussen jullie de liefde versterkt. Jullie krijgen dieper inzicht in jezelf en de liefde voor de ander.

4

Liefdesprofiel en Groeiplan
Jullie ontvangen ieder afzonderlijk een persoonlijk profiel met daarin uitgelicht de liefdesband tussen jullie en hoe deze in de toekomst nog sterker en dieper kan worden.

Wat is SAMENSPEL?

Samenspel in de Liefde is een intensief en uniek programma dat is gebaseerd op INSA, een wetenschappelijk onderbouwde methode voor non−verbale analyse. Het is  een veelzijdig programma dat gericht is op stellen. Het kan zowel dienen als relatiecoaching voor koppels met bestaande problemen of als een waardevolle ervaring voor nieuwe stellen die willen bouwen aan een sterke basis. Het programma biedt een aanpak op maat voor beide situaties en biedt beide deelnemers een individueel profiel.

Op Maat Gemaakt: Dit programma past zich aan aan de behoeften van zowel koppels met relatie−problematiek als nieuw gevormde stellen of partners die hun liefde willen verdiepen.

Sterkere Band: Leer hoe non−verbale communicatie de basis van jullie relatie versterkt en hoe je dit optimaal kunt benutten.

Expert Begeleiding: TAG YORIT biedt deskundige begeleiding om jullie te helpen de harmonie in jullie relatie te herstellen of te creëren.

Unieke Ervaring: Samenspel in Liefde is een uniek programma dat gericht is op het verdiepen en versterken van liefdesrelaties. Het is gebaseerd op een wetenschappelijke methode: INSA.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale comunicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.