WERKDYNAMIEK IN DE KLAS

Ontdek de interactiebehoeften van jouw leerlingen

Werkdynamiek in de klas is een op maat gemaakte training, speciaal voor docententeams in het onderwijs. Tijdens de training gaan we met actuele cases aan het werk en krijgen docenten diepgaand en practisch toepasbaar inzicht in de motivatie en drijfveren van hun leerlingen.

Studiedag training

De eendaagse workshop past precies in de duur van een studiedag. De workshop vindt plaats op de eigen school, zodat de omgeving vertrouw is, waardoor deelnemers gemakkelijker voorbeelden kunnen geven. We openen de dag met introductie van de INSA–methode, hierna gaan de deelnemers zelf aan de slag om te behoefte achter de verschillende signalen te herkennen bij elkaar. In het middagprogramma gaan we met een aantal voorbeelden uit de praktijk aan het werk. Hierbij is het ook mogelijk om met trainingsacteurs te werken. We sluiten de dag af met een korte test of spelvariant, waarbij alle belangrijke punten nog eens nalopen. Aan het einde van de training hebben de leerkrachten nieuwe inzichten en praktische handvatten om in de klas toe te passen.

Jaarprogramma

Het jaarprogramma, wat ook besc hikbaar is als kwartaal– of halfjaarprogramma, biedt een training die verspreid is over meerdere maanden en bij voorkeur het schooljaar volgt, waarbij er in juli, augustus en januari geen training plaatsvindt. De andere maanden vindt er steeds een training plaats op een middag na schooltijd. Na een korte kennismaking en introductie op de INSA–methode tijdens de eerste sessie, gaan we heel snel aan de slag met pratische zaken, waarbij het team van docenten eerst leert welke behoefte er schuil gaat achter de verschillende signalen en deze vervolgens leert herkennen in de eigen klas. De kracht van het jaarprogramma is dat er steeds terugkoppeling en bijsturing mogelijk is, waardoor de kennis en toepasbaarheid robuust verankerd worden.

Jaarprogramma

Speciaal voor primair en voortgezet onderwijs
1429/pp excl. btw
  • 9x een middag na schooltijd
  • Sessies van 2 uur
  • Focus op urgente actuele cases
  • Wetenschappelijk bewezen methode
  • Verkorte variant mogelijk drie of zes maanden

Wat is werkdynamiek?

Werkdynamiek is een uniek programma dat is gebaseerd op INSA, een wetenschappelijk onderbouwde methode voor non−verbale analyse. Het is de sleutel tot het transformeren van uw teams in dynamische, samenwerkende eenheden die uw bedrijfsdoelen bereiken. Het is tijd om te investeren in de toekomst van uw organisatie, om kosten te verlagen en prestaties te optimaliseren.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.