GEZINSKRINGEN

ONTDEK HOE IEDEREEN IN JOUW GEZIN MET ELKAAR VERBONDEN IS

STERKERE BANDEN BOUWEN

Ben je op zoek naar manieren om de harmonie in je gezin te vergroten? Wil je begrijpen hoe jij en je gezinsleden elkaar non−verbaal beïnvloeden?

Gezinskringen is uniek in de wereld, wetenschappelijk onderbouwd en klaar om jouw gezin te versterken.

De vier Stappen in Gezinskringen

Een stap naar een sterker en hechter gezinsleven met het revolutionaire Gezinskringen programma van TAG YORIT

We beginnen met een warm welkom en een kennismaking met elkaar en de methode. Ik leg dit op een kindvriendelijk manier duidelijk uit, maar de volwassenen krijgen ook alle informatie die ze nodig hebben. Hier trekken we ongeveer 30 minuten voor uit.

Dit is de individuele sessie, waarbij ik ieder gezinslid afzonderlijk vijf tot tien minuten spreek. Dit gaat over hobbies en leuke dingen en soms ook over moeilijkere ervaringen. Hier kunnen we ook kiezen om met filmopnamen te werken.

Dit is het laatste deel van onze ontmoeting, ik vertel wat ik heb geobserveerd bij ieder afzonderlijk en hoe zich dat verhoudt tot de rest. Jullie kunnen mij en elkaar vragen stellen en we gaan nog eens samen met de methode aan de slag.

4

Uiterlijk twee weken na onze afspraak ontvangen jullie van mij voor ieder gezinslid een persoonlijk profiel en een profiel voor het gezin. Hiermee verankeren we de kennis en krijgen jullie een blijven diepgaand inzicht in de unieke banden van jullie gezin.

Wat is Gezinskringen?

Gezinskringen is een uniek programma dat is gebaseerd op INSA, een wetenschappelijk onderbouwde methode voor non−verbale analyse. In dit programma worden de microbewegingen in het gezicht van ieder gezinslid geanalyseerd om persoonskenmerken en non−verbale patronen te onthullen. Dit geeft inzicht in hoe ieder gezinslid positie inneemt in de gezinskring.

Unieke Methode: Gezinskringen is het eerste programma in de wereld dat INSA combineert met gezinsdynamiek. Het biedt diepgaand inzicht in de interactie tussen gezinsleden.

Wetenschappelijk Onderbouwd: Ons programma is gebaseerd op bewezen wetenschappelijke principes. Het biedt geen quick−fixes maar duurzame verandering.

Sterkere Banden: Ontdek hoe je gezinsbanden kunt versterken door te begrijpen hoe ieder gezinslid bijdraagt aan de dynamiek.

Verbeterde Communicatie: Leer effectiever communiceren met je gezinsleden en creëer een open en ondersteunende omgeving.

Individuele Groei: Gezinskringen stimuleert niet alleen gezinsontwikkeling, maar ook persoonlijke groei. Het biedt inzicht in jezelf en anderen.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.