EERSTE INDRUK

WETEN WIE JE BENT, HOE JE OVERKOMT EN WAT DAT BETEKENT

WIE BEN JIJ?

Wij maken kennis, niks spannends, vertel me over je leven, je werk, je zorgen of gewoon wat je de afgelopen weken hebt gedaan. Ik neem waar. Aan het eind krijg je van mij een haarscherpe treffende feedback, op basis waarvan je inzicht in jezelf krijgt. Geheel vrijblijvend en kosteloos. Hierna is het aan jou of je eree verder wilt en op welke wijze dit bij jou past.

Waarom de eerste indruk belangrijk is

Je leert jezelf kennen op een manier die je nog niet eerder hebt ervaren. Dit nieuwe beeld van jezelf geeft inzicht waarmee het begin is gemaakt voor blijvende verandering.

Als je zoekende bent en soms twijfelt of je de juiste kant op gaat, is de eerste indruk alles bepalend. Hierna ontdek je dat het niet lager gaat om de keuze voor de juiste richting.

Het diepe inzicht wat ontstaat vanaf het moment dat je jouw eerste indruk weet, draagt bij aan een positiever zelfbeeld en je gaat meer zelfliefde ervaren en uitstralen.

4

Duidelijk weten wie je bent en welke behoeftes liggen onder jouw gedrag, zorgen voor balans en harmonie. Het brengt rust en focus terug in je leven.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.