COACHING

Groei ontstaat in uitdagende momenten, stap uit jouw comfortzone

De Eerste Stap Naar Groei

Klaar om je eerste stappen te zetten op weg naar zelfontdekking en empowerment? TAG YORIT staat klaar om je te begeleiden op dit avontuurlijke pad. Of je nu streeft naar persoonlijke groei, betere gezinsrelaties of sterker teamwerk, TAG YORIT heeft de expertise en ervaring om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek jouw nieuwe horizon.

Stappen in het coachingstraject

Het avontuur begint met een persoonlijke kennismaking. We willen jou leren kennen, begrijpen wat jou drijft en waar je naartoe wilt. Deze ontmoeting is vrijblijvend en dient als basis voor onze unieke benadering. Uiteraard kosteloos en zonder verplichting.

TAG YORIT is speels en confronterend. Echte groei ontstaat door uitdaging. Daarom moedigen we je aan om uit je comfortzone te stappen en jezelf te confronteren. Tegelijkertijd omarmen we speelsheid en humor als de kern van het leerproces.

Ons traject draait om zelfontdekking en empowerment. We bieden niet simpelweg antwoorden; we willen dat je jezelf leert kennen en in staat bent om zelf op zoek te gaan naar innerlijke kracht en groeipad. Jij bent jouw belangrijkste gereedschap.

GEZINSKRINGEN

Verdiep de banden binnen je gezin met Gezinskringen van TAG YORIT. Ons unieke programma onthult diepgewortelde non−verbale patronen, soms zelfs verankerd in het dna van de familie. Ontdek waar de harmonie stroomt en waar uitdagingen zich voordoen. Voor gezinnen op zoek naar groei en sterkere verbindingen, biedt Gezinskringen een ongeëvenaarde kans.

Ik werk al vele jaren samen met Nils aan diverse projecten. Het is iemand waarop ik altijd kan rekenen en die een grote dosis ervaring heeft. Samen hebben we vele creatieve producties gemaakt en grote events georganiseerd. Nils heeft een groot regisserend vermogen. Hij zorgt ervoor dat een event optimaal wordt geleid en dat iedereen tevreden en blij is. Door deze ervaring en kwaliteiten heeft ie een hele goede basis om als spreker aan het werk te gaan. Een pure overtuigingskracht wat een hele goede toevoeging is voor ieder evenement.

Sander Nap

Regisseur en founder, Lipdub World

Nils is authentiek en heeft een groot inlevingsvermogen. Ik vind hem een inspirerende spreker die in staat is een heel divers publiek aan te spreken. Hij is een scherpe observator, is open minded en durft het ongemakkelijke te benoemen, om zo mensen tot mooie inzichten te brengen. Hij benadert zaken even authentiek en brengt inzichten die anders onzichtbaar zouden blijven. Zijn ervaring als vader zet hij in om te levelen met de verschillende generaties en “practice what you preach” is precies wat hij hierin doet.

Wendy Verweij

Trainer en coach, PuurWen

Als spreker heb ik Nils verscheidene keren meegemaakt. Nils heeft de gave om mensen moeiteloos te boeien. Met zijn prachtige stem raakt hij zijn publiek en met zijn ruime ervaring aan persoonlijke verhalen hangen mensen aan zijn lippen. Hij zet graag humor in, heeft veel vakkennis en kan scherp analyseren. Nils is enthousiast en inspireert. Als je een spreker zoekt, is Nils een uitstekende keus.

Hans van Woerkom

presentatiecoach en storyteller

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.