COACHING

Groei ontstaat in uitdagende momenten, stap uit jouw comfortzone

De Eerste Stap Naar Groei

Klaar om je eerste stappen te zetten op weg naar zelfontdekking en empowerment? TAG YORIT staat klaar om je te begeleiden op dit avontuurlijke pad. Of je nu streeft naar persoonlijke groei, betere gezinsrelaties of sterker teamwerk, TAG YORIT heeft de expertise en ervaring om je te ondersteunen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek jouw nieuwe horizon.

Stappen in het coachingstraject

Het avontuur begint met een persoonlijke kennismaking. We willen jou leren kennen, begrijpen wat jou drijft en waar je naartoe wilt. Deze ontmoeting is vrijblijvend en dient als basis voor onze unieke benadering. Uiteraard kosteloos en zonder verplichting.

TAG YORIT is speels en confronterend. Echte groei ontstaat door uitdaging. Daarom moedigen we je aan om uit je comfortzone te stappen en jezelf te confronteren. Tegelijkertijd omarmen we speelsheid en humor als de kern van het leerproces.

Ons traject draait om zelfontdekking en empowerment. We bieden niet simpelweg antwoorden; we willen dat je jezelf leert kennen en in staat bent om zelf op zoek te gaan naar innerlijke kracht en groeipad. Jij bent jouw belangrijkste gereedschap.

GEZINSKRINGEN

Verdiep de banden binnen je gezin met Gezinskringen van TAG YORIT. Ons unieke programma onthult diepgewortelde non−verbale patronen, soms zelfs verankerd in het dna van de familie. Ontdek waar de harmonie stroomt en waar uitdagingen zich voordoen. Voor gezinnen op zoek naar groei en sterkere verbindingen, biedt Gezinskringen een ongeëvenaarde kans.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.