BOEK MIJ ALS SPREKER

BESCHIKBAAR VOOR LEZINGEN

TWEETALIGE SPREKER

Ik bied mijn lezingen aan in twee talen: Nederlands en Engels. Ik kan verschillende onderwerpen behandelen, die passen bij jouw evenement. Mijn expertise zit op het vlak van gamen, opvoeden, gezinsondersteuning, arbeidsmarkt en non–verbale communicatie.

Gezinsproblematiek

Opvoeden en ouderschap zijn onderwerpen waar ik graag over spreek. Zeker in relatie tot gamen en schermgebruik en de impact van social media op het gezin. De problemen die dat oplevert, maar ook de kansen komen aan bod. Als gezins– en jongerencoach begrijp ik wat er bij veel gezinnen speelt, daarnaast neem ik als vader van drie oudere tieners een grote hoeveelheid ervaring en praktische voorbeelden mee naar mijn interactieve lezingen.

JONGEREN EN WERK

De dynamische jonge mens in de stugge werkomgeving. Door toedoen van de technische revolutie die samenhangt met de komst van internet, is de afstand van de jongere tot de arbeidsmarkt in meerdere opzichten toegenomen. Mijn ervaring als coach en mijn vele jaren ervaring in verschillende organisaties, hebben mijn visie gevormd op de risico’s die bedrijven nemen als ze zich niet aan willen passen aan hun toekomstig arbeidspotentieel.

NON-VERBALE KRACHT

We weten meestal niet wat we uitstralen, de impact van onze non–verbale communicatie is vele malen groter dan we verwachten. Ik laat mijn licht schijnen op onbekendheid met de systematiek achter de verborgen signalen. Op basis van de methodes van Joe Navarro en Herman Ilgen neem ik mijn publiek mee in een reis naar hun onbewuste zelf en gaat ze ervaren hoe krachtig het is als je meer bewust bent van de betekenis achter de non–verbale signalen.

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.