TRAINING EN WORKSHOP

met zicht op elkaar onstaat inzicht in elkaar

Wat zegt jouw gezicht?

In mijn trainingsprogramma en workshops combineer ik mijn uitgebreide analyses met het vergoten van jouw kennis om persoonlijke en professionele relaties te verbeteren. Het is de sleutel tot effectieve communicatie en persoonljke groei.

TRAININGEN

Laat je als inspireren door mijn trainingen, die een diepgaande duik nemen in non–verbale communicatie. Gedurende een dagdeel tot maximaal twee dagen verkennen we niet alleen de kracht van non–verbale signalen, maar ontvangt elke deelnemer ook een persoonlijk inzicht in hun eigen persoonlijkheidstypering. Ontwikkel je professionele vaardigheden, via een dieper begrip van jezelf.

WORKSHOPS

Mijn workshops, die ongeveer drie uur duren, bieden een actieve en praktische benadering van non–verbale communicatie. Na een korte introductie gaan deelnemers actief aan de slag met het observeren van elkaar in gesprekken van verschillende niveaus. Ervaar de impact van non–verbale signalen en ontvang begeleiding om de inzichten te toe te passen.

LEZINGEN

Ontdek de impact van gaming op het gebied van onderwijs en opvoeding. Mijn lezingen, geschikt voor ouders, scholen en bedrijven, belichten diverse onderwerpen, zoals de plek van jongeren in de samenleving en het motiveren van jongeren op de werkplek, en de kracht van non–verbale communicatie. Mijn interactieve lezingen combineren nieuwe inzichten met praktisch toe te passen  tips.

HOE BEWUST BEN JIJ?

Jouw gezicht vertelt alles over jouw behoefte tot interactie. Of je nou gericht bent op het begrijpen van informatie, het aanbrengen van structuur, het voortouw nemen, plezier maken, overdenken. Ben jij je bewust van jouw impact? Ik kan je lezen… face to face.

Programma's NON-VERBAAL INZICHT

GEZINSKRINGEN

Ontdek de kracht van harmonieuze interacties binnen je familie met ons programma Gezinskringen. Dit unieke programma brengt dierbaren dichter bij elkaar door diepgaand inzicht te bieden in non−verbale communicatie. Leer samen met je familieleden hoe jullie non−verbale signalen kunnen interpreteren en effectiever kunnen communiceren. Gezinskringen is de sleutel tot een sterker, hechter gezinsleven waar begrip en liefde centraal staan.

WERKDYNAMIEK

Optimaliseer de prestaties en samenwerking binnen je team met ons programma Werkdynamiek. De unieke aanpak richt zich op non−verbale dynamieken binnen teams. Door deze te begrijpen, kunnen teamleden effectiever communiceren en beter samenwerken. Dit programma is ook tegen gereduceerd tarief bechikbaar voor alle typen onderwijs en docententeams. Versterk de cohesie, efficiëntie en effectiviteit van je team met Werkdynamiek.

OUDER EN KIND - SAMENSPEL

Versterk de band tussen jou en je kind met ons programma Samenspel. In deze unieke ervaring duiken jullie samen in de wereld van non−verbale communicatie. Leer elkaars non−verbale signalen herkennen en begrijpen, versterk de connectie en vertrouwensband tussen ouder en kind. Samenspel is de ideale manier om de relatie met je kind te verdiepen en te genieten van een nog hechtere band.

SAMENSPEL IN DE LIEFDE

Laat de liefde tussen jou en je partner opbloeien met ons programma Samenspel in de Liefde. Ontdek hoe non−verbale interacties de passie, verbondenheid en communicatie in je relatie kunnen versterken. Samen duiken jullie in de wereld van non−verbale signalen en leren jullie deze effectief te gebruiken om de liefdesband te verdiepen. Samenspel in de Liefde is de sleutel tot een liefdevolle, duurzame relatie.

ALLES STAAT OP JOUW GEZICHT GESCHREVEN

LICENTIE

Een van mijn onderscheidende kenmerken is mijn aandacht voor non−verbale communicatie. Door jouw onbewuste signalen te ontcijferen, laat ik je zien wie je werkelijk bent en waar je kracht ligt. Een instrument voor zelfontdekking en groei.

Nils Vermeire is licentiehouder van de INSA−Methode, een wetenschappelijk bewezen en unieke baanbrekende methode op het gebied van non−verbale communicatie.

ACCREDITATIE

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Daarom ben ik trots op mijn accreditatie bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches − NOBCO − en registratie in het register van de Stichting Registratie − StiR −.

Deze accreditaties garanderen de hoogste kwaliteitsnormen in coaching. Je kunt erop vertrouwen dat je in veilige handen bent bij TAG YORIT.